LSN Operational lease, goedkope zakelijke autolease

Wil je vaste lage kosten voor je bedrijfsauto of wagenpark? Kies dan voor de zekerheid van operational lease bij Lease Service Nederland. Jij kiest uit de nieuwste modellen van alle merken, wij nemen de investering voor onze rekening. Dien vrijblijvend een aanvraag in en laat je verrassen door de lage maandlasten.

Persoonlijk maatwerk, maximale acceptatie

Zaken doen is mensenwerk. Daarom is AFD Lease veel meer dan een financieringsmaatschappij. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak bij autolease. Je krijgt je eigen, vaste, bereikbare relatiebeheerder, die je direct persoonlijk kunt bereiken met vragen, problemen of wensen. Je casemanager kent jouw situatie tot in detail en weet hoe en waar aan te kloppen. Zo helpen wij je snel en is je kans op acceptatie maximaal.

Direct aanvragen:

Waarom kies je voor operational lease? De voordelen

  • geen grote investeringen
  • zekerheid dankzij vaste autokosten
  • wagenpark drukt niet op de balans
  • fiscaal voordeel door aftrek leasekosten
  • geen financieel risico, de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij
  • geen  inruil- en restwaarderisico 

Verschil tussen full operational lease en netto operational lease

Bij netto operational lease zijn alleen afschrijving, rente en wegenbelasting inbegrepen. Zaken als onderhoud, reparaties, verzekering en vervangend vervoer komen daarbij voor eigen rekening. Dit alles is bij full operational leasen wel inbegrepen.

Wagenparkbeheer

Wil je meer dan alleen operational lease? AFD Lease gaat graag nog een stap verder en wordt jouw partner in zakelijk wagenparkbeheer. Met ons fleetmanagement zorgen wij voor efficiënt beheer van jouw mobiliteit, complete coördinatie en maximale kostenbesparing voor jouw wagenpark. Met onze persoonlijke aanpak, kennis van jouw organisatie en een schat aan kennis en ervaring in de automotive maken wij een grondige analyse van het wagenpark. Op grond daarvan krijg je van ons advies over optimalisatie van het wagenpark. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over wagenparkbeheer.

Waarom kies je voor operational lease van AFD Lease?

Uitstekende acceptatie

Wij zetten ons in voor optimale acceptatie van al onze zakelijke klanten. Wij kennen de financiële markten en weten wat de verschillende geldverstrekkers wensen en eisen. Met die kennis leggen wij een passende aanvraag neer bij de best passende financier, met als resultaat uitstekende acceptatie tegen de beste financiële voorwaarden.

Persoonlijke contacten

Van zzp tot grootbedrijf, op grond van persoonlijke contacten maken wij voor elke klant een aanbod en overeenkomst op maat. Kennis van de organisatie en jouw wensen en eisen zorgen ervoor dat je altijd een leaseovereenkomst krijgt die past als een maatpak.

Kennis van automotive branche

Binnen AFD Lease werken mensen die hun sporen in de automotive branche ruimschoots hebben verdiend. Hierdoor beschikken zij over een sterk netwerk in de automotive. Zo kunnen wij altijd snel anticiperen en uitstekend adviseren over de mogelijkheden. En profiteer jij van de gunstigste aanbiedingen.